Thursday, November 11, 2010

SteadoDeado & kawan baru | Happy Birthday Chucky!


Ok exam pun dah habis. Update pun mesti lembab je lepas ni. Memang perangai ya. Kalau exam, update bertalu-talu. Bila dah habis exam, update seketul seminggu gamaknya. Perangai.


Nah kenalkan kawan baru Steado & Deado. Namanya StodeaDodea. Hah nama pun iras-iras SteadoDeado kan. HAHA.



StodeaDodea ni aku jumpa je. Kesian tak ada mak bapak so aku ambik la jadi anak angkat. Cis bangang je bunyi. Ah ambik lah kau SteadoDeado, kawan dengan dia elok-elok ok. Tunggu Steado beranak lambat lagi, ha ambiklah StodeaDodea tu jadik anak korang! Haish!

Ice Breaking barangkali?
"Hai aku Deado, kau nama apa?"
"Kau ni babi ke guniea pig?"
"Apsal kau pegang menatang pink tu? Geli je."

Boleh tahan berbelit-belit nama korang ni anak beranak! Anak keling ke apa? HAHA.



Oh tak lupa. Happy Birthday to Chucky! Moga sihat selalu disamping Mama (SHERAH XOXO). Dah tua dah kau Chucky tapi kesian pulak Mama kau taknak bagi kau berbini. Haish. Tak merasalah kau keindahan dunia. Wooooooooooooooooooooo! Pendek umur katanya! Nanti kalau Mama kau nak kahwin, kau sound dia "Mama, tak boleh kahwin nanti pendek umur!" HAHA. Okay till then love, xoxo. Eh ni trademark Mama kaulah! HAHA.

Bukan main kau sekarang eh Chucky, spek nak sama cam mama kau je!


Nota Deado: Betul ke jangka hayat Guinea Pig 5 tahun je? Gila sedih dowh! ;(

6 comments:

Paan Ovrtd said...

Happy birthday chucky! (walaupun x kenal)

aliesha kirana said...

comeynyaaa!!! i loikkeee!!

♥CIK SHA♥ said...

ko ade bear pegang love2 kaler pink ke weh??biar betoi...hohoho..


kim salam kat chucky dgn mama die..^_^

Linglung said...

nama x muslim langsung...hahaha..

Zulfahmi Abidin said...

nape tak letak name bugzy mcm dalam cerite tuh.^__^

Terkini: 1. Lanun Harapan 2. Aku Doktor Cinta 3. Bangga

~~faizatul akma~~ said...

selamt ary rayer lah..ho3x~=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...