Monday, December 13, 2010

Aku sakit pelik.


Aku rasa aku ada penyakit la. Penyakit ni nama dia panjang sikit. Nama dia "Sakit taip taip simpan, taip taip simpan". Haa.


Selalu macam tulah. Aku buat entri baru, taip satu perenggan baru ayat mula-mula, tekan save pastu biar dalam draft. Kadang-kadang dah taip panjang bukan main, pastu tekan save, simpan dalam draft lagi. Simpan sesimpan simpannya.

Kadang-kadang entri yang aku taip tu aku fikir dah lama nak tulis. Masa tengah makan, tengah mandi, tengah berak pun kadang-kadang datang idea nak menulis. Tapi bila tulis panjang-panjang bedeboom! simpan dalam draft lagi. Lagi. Dan lagi. Banyak tu dalam draft entri tak publish.

Penyakit apa ni hah? Haish. Padahal habis masa punya lama berjam-jam siapkan entri tapi bila dah siap tak publish jugak! Simpan lagi dalan draft.

Memang penyakitlah aku rasa. Esok nak mintak MC praktikal. Nak pergi hospital. Kalau doktor tanya sakit apa aku nak cakap "Sakit taip taip simpan, taip taip simpan!"

# Kadang-kadang ada entri emosi-emosi yang aku taip panjang-panjang aku simpan jugak. Tak elok ya letak dalam blog entri emosi-emosi ni. Tak baik untuk ibu mengandung. HAHA.

7 comments:

♥CIK SHA♥ said...

memang kronik dah ni sakit ko ni weh..hahaha..

twinkle twinkle said...

ada juga penyakit mcm ni ye ahha

FH said...

hahaha same laa..
taip panjang panjang, pehtu rasa cam takyah ar post. nyemak je. nak delete sayg plak da penat type panjang. so , save je la. selamat. kan kan? haha XD

MiSzy DiaN said...

kena jumpa doktor ni taw..hehehehe..penyakit pelik nie..cepat2 g jumpa doktor nati melarat kt orang lain taw..hehe

SyahmiFikri said...

waa.. naseb sakit camnie.. kalu aku sakit malas nak taip takleh nak simpan.. LOL

Zulfahmi Abidin said...

aku tawu.ko sebenarnyer hanya perlukan diari.tapi versi blog. ape kate ko buat lagi satu.tapi ko tanyer aku cara nk bagi ko sorg je boleh bace blog kau nie.^_^ dipanggil diari kemana saje.kat mane2 ko boleh online dan tulis diari.^_^kan??

Terkini: Berite sensasi jam pukul berape tah aku tak ingat | Result aku dah keluar. Kenape ade subject FB-zik pulak nie | Lepak Mamak

nadey said...

sumpah pelik penyakit ko ni.....cube rebus skit tgn tu kasi kuar toksik2 haram tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...