Tuesday, December 14, 2010

Header dari Reverse Psychology. *Teruja*


Haritu aku ada dengar kawan aku cerita pasal blog Reverse Psychology ni. Mula aku tak ambik pedulik pun macam "Aku kesah apa dia nak reverse psychology ke apa ke janji aku tetap merepeksematamata kat sini?" Pergh gila bongkak seposen!

Takdelah camtu wei! Gurau je kot. Aku tak ambik peduli pasal aku tak tau pun pasal blog dia just dengar dari kawan-kawan je kot. Haish.

So nak dijadikan cerita suatu malam yang sunyi sepi, kipas berputar mengeluarkan angin taufan di dalam bilik aku, langsir berterbangan bagaikan langsuir. Oih apahal aku rasa macam seronok gila guna bahasa melampau-lampau ni? HAHA.

Suatu malam tu aku blogwalking macam biasa. Tetiba aku baca satu blog yang ada lukisan-lukisan guna paint. Macam kreatif! Macam lah kan? Ok! Ok! Memamng kreatiflah! Seronoklah pulak tengok dia lukis-lukis guna paint tu. Aku nak lukis siput guna paint pun payah. Ada sekali tu aku lukis siput, aku tunjuk kat kawan aku dia kata "Cantik kau lukis babi. Mana belajar?" Siot!

Ok dah. Pendekkan cerita la. Merepek je lebih! 

Lepas tu aku pun dah jatuh cinta kat lukisan-lukisan tu & entri-entri dalam blog tu. Senang betul nak jatuh cinta. Ambik masa kurang empat puluh tujuh minit kot? Jatuh cinta kat lukisan & entri je haa. Kat tuan blog belum lagi. Ya. Belum lagi. Akan datang tak taulah pulak. (Makan penampar aku sat lagi!)

Pastu ada entri dia yang baru tu, aku komen macam ni :


So niat dihati bergurau je tapi kalau ada apa salahnya kan? HAHA.

Tetiba tadi ada orang komen kat entri berkias aku, macam ni:

Tengok entri kat sini.

Dan aku dengan penuh teruja & hidung pun dah berdarah masa tu sebab teruja sangat, aku terjah blog Reverse Psychology dan Ten tenet tenet!! Aku suka lukisan ni! :D


Apahal rambut kartun ni macam nak menganjing aku je? HAHA. Pastu siap ada bubble tu "Aku kaki merapu bukan mengampu.." Haa ni main kasar ni. HAHA.


# Terima kasih Blog Reverse Psychology! Teruskan melukis dan berblogging. Gua peminat blog lu! :D

6 comments:

FH said...

kawan ang yg mana wei? haha

tak payah la promote. malu gilaa. aish.

rambut ang mcm tu eh? padan muka la. aku tak reti sgt lukeh katun lelaki. haha

Puteri Iqa Izyan said...

nak free jugak..haha

Paan Ovrtd said...

Perasan tak Uni Asia 2-3 ari ni macam cilake perkhidmatannya?

(gila off topic)

JRY The Boonto said...

haha... bukan blog merapu, tapi mngampu. boleh tahan. dia lukis kan. bleh pgi jauh xD

asyfiqaz said...

haha..kasi makan dalam tuuu..hahaha

nadey said...

hhahahahahha nganjing die berunsur kebaikkan tu kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...