Friday, January 14, 2011

Gian.


Assalamualaikum. Semua sihat ke? Lama jugak aku tak update ni. Busy kononnya. HAHA.

Parkinson aku tengok orang-orang blog (?) ni update bertalu-talu. Berdentum-dentum sana sini update. Sehari tujuh puluh lapan entri! Haa. Semangat tu! Bagus. Aku ni busy kononnya praktikal campur tesis.

"Ada kala kita rasa kita BUSY Giler, Rupanya kita hanya KELAM KABUT"

Sekarang aku masuk cawangan baru company tempat aku praktikal. Dah kaya kenalah tambah cawangan. Kan? Pastu transfer aku kat sini. Pastu aku tak ada kerja. Pastu kerja aku online je kat sini. Pastu nanti dalam report praktikal aku nak isi apa? Haish. HAHA.

Tak ada kerja kat tempat praktikal pun tesis tak siap jugak. Tak rajin. Bukan malas. Pastu orang lain dah siap tesis, aku and the gang tak siap-siap lagi. Orang lain kemain lagi dah jilid lepas tu letak gambar tesis dalam blog siap ada nama Sherahxoxo lagi. HAHA saja cari pasal dengan Sherah ni!

Mata tak boleh besar lagi ke? *Mesti kena marah dengan xoxo.

Hey, aku dah beli gajah. HAHA. Gajah tu nama lain bagi kamera ada hidong panjang. HAHA. 500D saja tak mampu lebih-lebih. Sekarang kerja duk godek menatang tu je. Tak pandai. Buta tuli. Slow & steady takpe takpe.

Buaya : Haaa! Gigit idong dia! Gigit!!! Ngap!
Mak gajah : Woi, pahal main idong ni!
Anak gajah : Mummy, adik tolong tarik idong mummy. Mummy boleh! Mummy boleh!

Haaa malam ni gerak Melaka. Mini gathering dengan budak-budak kurang siuman matrikulasi aku dulu kala. Risau. Ada tips tak nak handle budak-budak kurang siuman ni? Haish janganlah aku jangkit ketidaksiuman diorang. HAHA. 

Sorang macam ni.

Sorang macam ni.

Sorang macam ni!

ADOI MACAM MANA NAK HANDLE DIORANG NI??!!!

Gian? Haa gian nak merepek weh. Korang nanti jangan lupa datang comment & baca aku merepek kat sini k. Eh, thanks haa yang sudi tanya-tanya bila nak update bla bla bla. Terharu gak singgit. HAHA.

** Rambang jari nak update. Campur aduk semua sekali. Pakej katanya! :P

7 comments:

niesz said...

ni buang tabiat name nye..haha...klakar la..

AfiQ said...

da lame topex x merepek!!!! hahahahaha..=)

bedah said...

eheh dah ada kamera. bila nak amik gambar aku by byk byyykkkkkkk. :))

HonEyBuNNy said...

hahaha..lawak la..buang tabiat betul lah....hehhhe

FH said...

waaa lame tak nampak.. huhu

♥CIK SHA♥ said...

gian ko eh?sampai ketar2 tangan ko menaip eh?sian..haha..

hoi!gambar tak agak2..pelik2 weh kategori kawan ko tu..harap ko boleh la handle dorang..haha..

© bLurr said...

500D............................. =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...